Ποια είναι τα 5 καλύτερα Ελληνικά νησιά για οικογενειακές διακοπές.

Έχετε μικρά ή μεγάλα παιδιά; Θέλετε να πάτε διακοπές σε σχετικά κοντινούς προορσμούς; Αν ναι,τότε σας έχουμε 5 καταπληκτικές επιλογές για να πραγματοποιήσετε απίθανες αλλα και…οικογενειακές διακοπές! 1. Νάξος Αυτό το νησί είνια κατεξοχήν φτιαγμένο για οικογενειακές διακοπές! Οι παραλίες της Αγίας Άννας και της Πλάκας είναι απέραντες  και με δροσερά νερά ενώ και πιο […]

Έχετε μικρά ή μεγάλα παιδιά; Θέλετε να πάτε διακοπές σε σχετικά κοντινούς προορσμούς; Αν ναι,τότε σας έχουμε 5 καταπληκτικές επιλογές για να πραγματοποιήσετε απίθανες αλλα και…οικογενειακές διακοπές!

1. Νάξος

Αυτό το νησί είνια κατεξοχήν φτιαγμένο για οικογενειακές διακοπές! Οι παραλίες της Αγίας Άννας και της Πλάκας είναι απέραντες  και με δροσερά νερά ενώ και πιο κεντρικά είναι η παραλία του Αγίου Γεωργίου που βαθαίνει σταδιακά. Σε μικρή απόσταση από την χώρα βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας για έκτακτες περιπτώσεις. Τέλος, μπορείτε να πάτε τα παιδιά σας στο Aqua Fun Water Park και να παίξετε στις νεροτσουλήθρες!

2. Σύρος

Η πρωτεύουσα του νησιού, η Ερμούπολη, διαθέτει μαγαζιά με οτιδήποτε χρειαστείτε ενώ τα σοκάκια της είναι ιδανικά για βόλτες με τα παιδιά! Για μπάνιο μπορείτε να πάτε στον Αζόλιμνο, που είναι οργανωμένη παραλία με άμμο ή στην πιο ήσυχη παραλία στο ψαροχώρι Κίνι. Τέλος, μια πιο επιμορφωτική επίσκεψη για τα παιδιά σας, θα ήταν φυσικά και το Μουσείο Μάρκου Βαμβακάρη στην χώρα.

3. Τήνος

Το νησί της Τήνου ενδείκνυται όχι μόνο αν έχετε κάνει.. τάμα,αλλά και για διακοπές με την οικογένειά σας!Οι ορμίσκοι της όπως του Αγίου Φωκά ή της Αγίας Κυριακής έχουν βολικές παραλίες ενώ καλή επιλογή είναι για μικρά παιδιά και ο Άγιος Ρωμανός. Αξιοσημείωτος είναι και ο αρχαιολογικός χώρος του οικισμού Κιόνια με το ιερό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης.

4. Κύθνος

Το νησί της Κύθνου είναι ιδανικό για οικογενειακή απόδραση λόγω του ότι είναι πολύ κοντά με ταξίδι λιγότερο από 2 ώρες! Οι παραλίες κοντά στο κέντρο όπως η Επισκοπή, η Αγία Ειρήνη και το Σχοινάρι είναι πανέμορφες και κατάλληλες αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε αρκετά. Στον οικισμό Λουτρά επίσης, μπορείτε να βρείτε ιαματικές πηγές ενώ στη Χώρα θα βρείτε το Περιφερειακό Ιατρείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

5.Κέα

Όπως και η Κύθνος, η Κέα είναι σε απόσταση ..ασφαλείας από την Αθήνα! Τα πιο τουριστικά μέρη για να μείνετε αν θέλετε κόσμο είναι η Ιουλίδα και η Κορρησία  ενώ τουριστικό είναι και το ψαροχώρι Βουρκάρι. Για μπάνιο προτιμήστε τις οργανωμένες και «βατές» παραλίες της για τα παιδιά όπως το Γιαλισκάρι ή ο Οτζιάς.

Πηγή: cyclades24.gr

Hotels4all

Ξενοδοχεία – Ξενώνες – Βίλλες – Ενοικιαζόμενα