Τα επαγγέλματα των γυναικών που είναι πιο… επιρρεπή στην απιστία

Μια δημοσκόπηση για το ποια γυναικεία επαγγέλματα έχουν μεγαλύτερα ποσοστά απιστίας δημοσιεύει η βρετανική Mirror. Στην έρευνα συμμετείχαν γυναίκες που είτε είχαν απατήσει ή που τώρα απατούν το σύντροφό τους. Τα ευρήματα αφενός έδειξαν το top 10 των επαγγελμάτων που είναι πιο επιρρεπή στο να απατήσουν το σύντροφό τους, αφετέρου αποκάλυψαν ότι δύο από τις […]

woman-with-mobile-phone

Μια δημοσκόπηση για το ποια γυναικεία επαγγέλματα έχουν μεγαλύτερα ποσοστά απιστίας δημοσιεύει η βρετανική Mirror. Στην έρευνα συμμετείχαν γυναίκες που είτε είχαν απατήσει ή που τώρα απατούν το σύντροφό τους.

Τα ευρήματα αφενός έδειξαν το top 10 των επαγγελμάτων που είναι πιο επιρρεπή στο να απατήσουν το σύντροφό τους, αφετέρου αποκάλυψαν ότι δύο από τις τρεις άπιστες γυναίκες (δηλαδή το 65%) δηλώνουν ότι έχουν απατήσει το σύντροφό τους με άτομο από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Ψάχνεις ξενοδοχείο στο Καρπενήσι ; Μπες στο Hotels4all

 

Ωστόσο το 85% δήλωσε ότι δεν συνιστά σε κάποια να συνάψει σχέση με έναν συνάδελφο. Οι συμμετέχουσες στην έρευνα αποκάλυψαν, επίσης, ότι ο εργασιακός χώρος είναι ο πιο εύκολος για να βρεις κάποιον να αναπτύξεις σχέση αφού δεν χρειάζεται να πηγαίνεις κάπου αλλού για να τον βλέπεις.

Ωστόσο το 70% των γυναικών απάντησαν ότι το χειρότερο είναι πως μπορεί μια τέτοια σχέση να τελειώσει άσχημα και εσύ να πρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι με αυτό το άτομο και να το βλέπεις καθημερινά. Επιπλέον μόνο το 10% των άπιστων ερωτηθέντων ανησυχούν για την καριέρα τους, φοβούμενες ότι η ανάμιξη της εργασίας με την προσωπική ευχαρίστηση θα μπορούσε να παρεμποδίσει την απόδοση στην εργασία τους. Ωστόσο το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές φοβούνται ότι μια τυχόν αποκάλυψη της σχέσης θα μπορούσε να σημαίνει απομάκρυνση από τη δουλειά και διάλυση της νόμιμης σχέσης τους.

Ψάχνεις ξενοδοχείο στα Ζαγοροχώρια ; Μπες στο Hotels4all

 

Δείτε τη λίστα με τα 10 επαγγέλματα που είναι πιο επιρρεπή στην απιστία:

  1. Τραπεζίτες – χρηματιστές
  2. Εργαζόμενες στην αεροπορία (πιλότοι, αεροσυνοδοί)
  3. Εργαζόμενες στην υγειονομική περίθαλψη (γιατροί, νοσηλεύτριες)
  4. Διευθύντριες
  5. Αθλήτριες
  6. Καλλιτέχνες (Μουσικοί, μοντέλα, ηθοποιοί)
  7. Εργαζόμενες στη νύχτα (DJs, χορεύτριες, σερβιτόρες)
  8. Δημοσιογράφοι
  9. Δικηγόροι
  10. Άλλοι τομείς