Στα δικαστήρια η Μενεγάκη: Ζητούν αποζημίωση 24.000 ευρώ

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα οδηγηθεί η Ελένη Μενεγάκη εκεί που δεν το περίμενε και μάλιστα κινδυνεύει εάν καταδικαστεί να χάσει μέχρι και 24.000€ Αφορμή απόσπασμα απο συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Φρέντυ Γερμανό απο την εκπομπή “Σήμερα” το 1969, που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής “Ελένη”. Ψάχνεις ξενοδοχείο στα Λουτρά Πόζαρ ; Μπες στο […]

menegaki_minisi

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα οδηγηθεί η Ελένη Μενεγάκη εκεί που δεν το περίμενε και μάλιστα κινδυνεύει εάν καταδικαστεί να χάσει μέχρι και 24.000€

Αφορμή απόσπασμα απο συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Φρέντυ Γερμανό απο την εκπομπή “Σήμερα” το 1969, που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής “Ελένη”.

Ψάχνεις ξενοδοχείο στα Λουτρά Πόζαρ ; Μπες στο Hotels4all

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα Espresso ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός Νίκος Μαστοράκης ζητάει 24.000 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για “δικό του πνευματικό δημιούργημα”, αφού υποδείκνυε ακόμη και τις ερωτήσεις στον Φρέντυ Γερμανό. Ο δικηγόρος του καναλιού υποστήριξε πως δεν είναι πνευματικός δημιουργός ο κ. Μαστοράκης, καθώς αν υπάρχει δικαίωμα, τότε αυτό ήταν της Αλίκης Βουγουκλάκη και του Φρέντυ Γερμανού ή των κληρονόμων τους.

1_mandraki_psistaria_athina_diafimisi

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Μαστοράκης είχε υποβάλει αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος τόσο του Alpha όσο και του Star για την προβολή αποσμάτων απο διάφορες εκπομπές στις οποίες συμμετείχε.

Πηγή: www.msn.com