Προλάβετε πρώτοι φανατικοί του Game of Thrones: Ένα concept art προδίδει μυστικό του 7ου κύκλου!!!

Παρακάτω θα δεις ένα concept art που διέρρευσε στον συνήθη ύποπτο Reddit. Για τους μυημένους στο τεράστιο σύμπαν του GRRM, το φωτορεαλιστικό γραφικό που αναπαριστά τον Tyrion, τον Bronn και τον Jon Snow σε μια τοποθεσία που δεν έχουμε δει ακόμα στη σειρά, παραπέμπει στο Dragonpit, το μέρος όπου κρατούσαν οι Targaryen τους δράκους τους […]

game_of_thrones_daenerys_targaryen_emilia_clarke_jorah_mormont_iain_glen_dragons_94900_3840x2400Παρακάτω θα δεις ένα concept art που διέρρευσε στον συνήθη ύποπτο Reddit. Για τους μυημένους στο τεράστιο σύμπαν του GRRM, το φωτορεαλιστικό γραφικό που αναπαριστά τον Tyrion, τον Bronn και τον Jon Snow σε μια τοποθεσία που δεν έχουμε δει ακόμα στη σειρά, παραπέμπει στο Dragonpit, το μέρος όπου κρατούσαν οι Targaryen τους δράκους τους κατά τη δυναστεία τους.

Τα 10 σημεία που θέλουν οι γυναίκες να τις αγγίζουν!

 

Σ’ αυτήν την περίπτωση όμως δε χρειάζονται εικασίες. Το ζουμ στη γωνία του γραφικού σε μια άλλη φωτογραφία, δεν αφήνει περιθώριο για αμφιβολίες.

Το Dragonpit στα βιβλία είναι ερείπιο όπως αναπαριστάται και στη φωτογραφία, αλλά για να βρίσκεται εκεί ο #TeamDany Tyrion με τον Bronn, κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί ξανά από την πρώην τελευταία Targaryen, ή τουλάχιστον μπορούμε να υπολογίζουμε ότι κάποια σημαντική σκηνή θα λάβει χώρα στο πάλαι ποτέ καταφύγιο των δράκων.

Ψάχνεις ξενοδοχεία στο Καρπενήσι; Μπες στο Hotels4all

 

Η παρουσία του Jon Snow δε μας εκπλήσσει μετά το μεγάλο spoiler που περιμέναμε από τη σειρά και τελικά μας ήρθε λίγους μήνες νωρίτερα, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα βρεθεί στον χώρο αυτόν γνωρίζοντας την πραγματική του καταγωγή ή όχι.

Πηγή: www.oneman.gr