Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Αυτά είναι τα δύο νέα ζευγάρια της σειράς…

Μουρμούρα με άρωμα από “Παρτάλι” και τέσσερα αντί για τρία ζευγάρια στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της επιτυχημένης κωμικής σειρά τους Alpha Το νέο πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών αρχίζει να ξετυλίγεται με τις πρεμιέρες των προγραμμάτων να έχουν τοποθετηθεί για τις αρχές Οκτώβρη. Ανάμεσά τους και η τέταρτη σεζόν της “ναυαρχίδας” της τηλεόρασης Alpha στις […]

Μουρμούρα με άρωμα από “Παρτάλι” και τέσσερα αντί για τρία ζευγάρια στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της επιτυχημένης κωμικής σειρά τους Alpha

mourmoura

Το νέο πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών αρχίζει να ξετυλίγεται με τις πρεμιέρες των προγραμμάτων να έχουν τοποθετηθεί για τις αρχές Οκτώβρη. Ανάμεσά τους και η τέταρτη σεζόν της “ναυαρχίδας” της τηλεόρασης Alpha στις κωμικές σειρές, το “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” που αυτή τη χρονιά μεγαλώνει και φιλοξενεί όχι ένα, αλλά δύο νέα ζευγάρια. Το νεότερο ζευγάρι είναι εκείνο της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Πλεμμένου θα δώσουν την πρώιμη φάση ενός ζευγαριού, ενώ οι Νάντια Καραγεώργη και Γιώργος Χρυσοστόμου θα μας θυμίσουν πως είναι να έχεις μωρό παιδί στο σπίτι.

Απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης το 2012, η Φωτεινή Αθερίδη, κόρη του η ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη, έχει βρεθεί σε μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις – μια εκ των οποίων και το “Σιρανό” του Γιάννη Κακλέα, αλλά και πλάι στον πατέρα της πριν από ένα χρόνο στο Μικρό Παλλάς – και τώρα κάνει την παρθενική της εμφάνιση με πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρή οθόνη. Στο πλευρό της, ο απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου το 2014, Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

Όσο για το δεύτερο ζευγάρι οι συστάσεις μάλλον περιττεύουν. Η Νάντια Κοντογεώργη έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τη συμμετοχή της στην τελευταία κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου από το MEGA, “Κάτω Παρτάλι”, ενώ τον Γιώργο Χρυσοστόμου τον θυμόμαστε στην τηλεόραση από τη συμμετοχή του στο “L.A.P.D.” και το “Singles”.

Τα δύο νέα ζευγάρια έρχονται να συναντήσουν τους «παλιούς» και να μας «χαρίσουν» τη δική τους μουρμούρα! Έτσι, ο Αντώνης Αντωνίου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι πάντα εδώ για νέες περιπέτειες σχέσεων!

Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Φωτεινή Αθερίδου, Φωτεινή Κόττη, Ασημάκης Κοντογιάννης, Γιάννης Διακάκης, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Λάμπρος Φισφής, Νάντια Δρακούλα και Ελένη Λευθεριώτη.

Η σκηνοθεσία είναι του Διονύση Φερεντίνου και η σκηνοθετική επιμέλεια του Αντώνη Αγγελόπουλου.