Η Irina Shayk με κάτι σαν μαγιό στις διακοπές της μας τρελαίνει (pics)

000000 Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Ο λόγος για την Irina Shayk η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ιταλία και μαζί με τον αγαπημένο της Bradley Cooper απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Η 30χρονη καλλονή εθεάθη στην λίμνη Garda φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι που κάλυπτε μόνο τα επίμαχα σημεία […]

maxresdefault

Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Ο λόγος για την Irina Shayk η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ιταλία και μαζί με τον αγαπημένο της Bradley Cooper απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Η 30χρονη καλλονή εθεάθη στην λίμνη Garda φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι που κάλυπτε μόνο τα επίμαχα σημεία του κορμιού της. Η Irina και στις διακοπές της φροντίζει για την ομορφιά της. Μετά το σώμα της άλλο ένα δυνατό σημείο στην εμφάνισή της είναι τα μαλλιά της στα οποία έκανε θεραπεία ενυδάτωσης.

Το ζευγάρι πάντως δεν φαίνεται να περνάει καμία κρίση και δείχνει πιο δεμένο από ποτέ. Μάλιστα φήμες λένε ότι τον Σεπτέμβριο η Irina και ο Bradley θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους.