Η Ξανθίππη του «50-50» με μπικίνι και Εντυπωσιακό κορμί στην παραλία! (εικόνες)

Μερικά χρόνια μετά την πολύ επιτυχημένη σειρά «50-50», η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της «Ξανθίππης» στη δημοφιλή σειρά, δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ. Μερικά χρόνια μετά την πολύ επιτυχημένη σειρά «50-50», η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της «Ξανθίππης» στη δημοφιλή σειρά, δείχνει πιο ανανεωμένη […]

Μερικά χρόνια μετά την πολύ επιτυχημένη σειρά «50-50», η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της «Ξανθίππης» στη δημοφιλή σειρά, δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Μερικά χρόνια μετά την πολύ επιτυχημένη σειρά «50-50», η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της «Ξανθίππης» στη δημοφιλή σειρά, δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η ξανθιά ηθοποιός ανέβασε δύο πολύ σέξι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram από την παραλία στην οποία απολάμβανε το μπάνιο της.

Η Ξανθίππη δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν, αφού έχει χάσει αρκετά κιλά και αφιερώνει πολύ χρόνο στην καθημερινή της γυμναστική. Οι αναρτήσεις της ηθοποιού προκάλεσαν κολακευτικά σχόλια για την ομορφιά της, αλλά και για το κορμί που έχει καταφέρει να «χτίσει».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Hotels4all

Ξενοδοχεία – Ξενώνες – Βίλλες – Ενοικιαζόμενα