Ευρυτανία 40 λόγοι για να περάσεις τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου!

Είναι η βασίλισσα του χειμώνα, ο ιδανικός προορισμός για όλους, ζευγάρια, οικογένειες, φίλους. Μπορείς να κάνεις τα πάντα και να δεις τα πάντα. Σκι στο χιονοδρομικό του Βελουχίου, βόλτες στα στενά δρομάκια του Καρπενησίου,  επίσκεψη στο πασίγνωστο μοναστήρι του Προυσού, στην Παναγία την Προυσιώτισσα, να συναντηθείς να ζαρκάδια σε κάποιον επαρχιακό δρόμο. Θα φάτε και […]

karpenisi1-thumb-large

Είναι η βασίλισσα του χειμώνα, ο ιδανικός προορισμός για όλους, ζευγάρια, οικογένειες, φίλους.

Μπορείς να κάνεις τα πάντα και να δεις τα πάντα.

ski_velouxi

Σκι στο χιονοδρομικό του Βελουχίου, βόλτες στα στενά δρομάκια του Καρπενησίου,  επίσκεψη στο πασίγνωστο μοναστήρι του Προυσού, στην Παναγία την Προυσιώτισσα, να συναντηθείς να ζαρκάδια σε κάποιον επαρχιακό δρόμο.

Θα φάτε και θα πιείτε (και αν είστε τυχεροί) θα ακούσετε μουσική σε κάποια από τις απίστευτες ταβέρνες που υπάρχουν σε κάθε χωριό.

40 καταλύματα επιλεγμένα από το Hotels4all για να βρείτε το κατάλυμα των ονείρων σας

 

Όσο για την διαμονή σας, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μεγάλα ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες, ξύλινα πανέμορφα σαλέ και ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα. Όπως γίνεται εύκολα αντιλιπτό υπάρχουν προτάσεις για όλες τις τσέπες!

cristmans-karpenisi-2

Βράδυ δεν πλήτεις ποτέ, μπορείς να βρεις μπαρ, κλαμπ και ζωντανή μουσική, σίγουρα θα βρεις μια όμορφη μοναχική άκρη αν είσαι ερωτευμένος για να πάρεις το ταίρι σου αγκαλιά, η θα συναντήσεις μια παρέα να τραγουδά στο δρόμο αγκαλιασμένοι

Κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά το Καρπενήσι και η Ευρυτανία γεμίζει από άκρη σε άκρη.

40 καταλύματα επιλεγμένα από το Hotels4all για να βρείτε το κατάλυμα των ονείρων σας