Δείτε ποιά πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος…και δεν θα το πιστεύετε!!!

Είναι όμορφη, είναι πασίγνωστη , είναι σέξι. Την ξέρουμε όλοι και την αγαπάμε πολύ! Αρκετά χρόνια μας κρατάει συντροφιά στους τηλεοπτικούς μας δείκτες, μπαίνει στα σπίτια μας, είναι ο δικός μας άνθρωπος!  Στο άκουσμα της εγκυμοσύνης της όλοι σας θα εκπλαγείτε αφού σίγουρα είναι το τελευταίο πράγμα που θα περιμένατε να ακούσετε! Την πιο όμορφη […]

Είναι όμορφη, είναι πασίγνωστη , είναι σέξι. Την ξέρουμε όλοι και την αγαπάμε πολύ! Αρκετά χρόνια μας κρατάει συντροφιά στους τηλεοπτικούς μας δείκτες, μπαίνει στα σπίτια μας, είναι ο δικός μας άνθρωπος!  Στο άκουσμα της εγκυμοσύνης της όλοι σας θα εκπλαγείτε αφού σίγουρα είναι το τελευταίο πράγμα που θα περιμένατε να ακούσετε!

Την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους διανύουν η ηθοποιός Τζένη Μπότση και ο σύντροφός της, επιχειρηματίας στο χώρο του τουρισμού Αλέξανδρος Μιχαλάς, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PeopleGreece η 44χρονη ηθοποιός περιμένει το μωράκι τους μέσα στον Απρίλιο. Προς το παρόν ο γιατρός δεν έχει επιβεβαιώσει το φύλο του μωρού.

Ψάχνεις ξενοδοχείο στο Καρπενήσι ; Μπες στο Hotels4all

 

H εντυπωσιακή ηθοποιός φαίνεται πως έχει βρει για τα καλά την ευτυχία στο πρόσωπο του Αλέξανδρου.

Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν διαφημίζω ποτέ τις σχέσεις μου και δεν θα το κάνω ούτε τώρα

είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το ζευγάρι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους από πέρσι. Τον Ιούλιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστή η συγκατοίκησή τους.

Με το καλό!