Απίστευτο, νεκρός σε τροχαίο ο DJ Mike!!!

Ο DJ Mike, κατά κόσμον Μιχάλης Σιούτης, έχασε την ζωή του όταν αυτοκίνητο που παραβίασε την προτεραιότητα συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα του. Λίγο νωρίτερα είχε φύγει με τη μηχανή του από το νυχτερινό μαγαζί όπου εργαζόταν στην Νίκαια. Ψάχνεις ξενοδοχείο στο Πήλιο; Μπες στο Hotels4all Η είδηση του χαμού του 30χρονου έχει προκαλέσει σοκ σε […]

dgmike

Ο DJ Mike, κατά κόσμον Μιχάλης Σιούτης, έχασε την ζωή του όταν αυτοκίνητο που παραβίασε την προτεραιότητα συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα του. Λίγο νωρίτερα είχε φύγει με τη μηχανή του από το νυχτερινό μαγαζί όπου εργαζόταν στην Νίκαια.

Η είδηση του χαμού του 30χρονου έχει προκαλέσει σοκ σε φίλους και συγγενείς. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας το γεγονός ότι μόλις πριν δύο μήνες είχαν σκοτωθεί σε τροχαίο οι δύο αδελφικοί του φίλοι, Θάνος Κυριακόπουλος και Αντώνης Ζαγκλής. Ο Μιχάλης Σιούτης ήταν πολύ καλός φίλος του Παντελή Παντελίδη και είχε μιξάρει πολλά τραγούδια του αδικοχαμένου, επίσης σε τροχαίο δυστύχημα, τραγουδιστή.

Άτομο που γνώριζε τον 28χρονο νεαρό μίλησε στο κανάλι STAR και έκανε λόγο, για “ένα πολύ καλό παιδί, φιλότιμο, που ήταν με το χαμόγελο πάντα και δεν χάλαγε χατίρι σε κανέναν. Ήταν πολύ καλός στη δουλειά του. Όπου έπαιζε μουσική γινόταν χαμός. Ο DJ Mike γνώριζε πολύ καλά και τον Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής σύχναζε σε γνωστό club των νοτίων προαστίων όπου εκείνος έπαιζε μουσική. Είχαν “μιξάρει” μαζί και πολλά τραγούδια του”.

Εκατοντάδες τα συλληπτήρια και οι αφιερώσεις στη σελίδα του DJ Mike στο Facebook