Σέριφος! Το νησί του Περσέα!

  Εάν θελήσετε μια απόδραση, ή να κάνετε τις διακοπές σας κάτω από τον Κυκλαδίτικο ήλιο, ένα ταξίδι που διαρκεί ελάχιστα και που να «απορρίπτει» την κοσμικότητα, αλλά ταυτόχρονα, να απολαύσετε καταγάλανες θάλασσες, αμμουδερές παραλίες και την Αιγαιοπελαγίτικη γραφικότητα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το νησί του Περσέα, τη «σιδηρά κυρία», την πανέμορφη Σέριφο. Σε […]

 

Εάν θελήσετε μια απόδραση, ή να κάνετε τις διακοπές σας κάτω από τον Κυκλαδίτικο ήλιο, ένα ταξίδι που διαρκεί ελάχιστα και που να «απορρίπτει» την κοσμικότητα, αλλά ταυτόχρονα, να απολαύσετε καταγάλανες θάλασσες, αμμουδερές παραλίες και την Αιγαιοπελαγίτικη γραφικότητα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το νησί του Περσέα, τη «σιδηρά κυρία», την πανέμορφη Σέριφο.

Σε μικρή απόσταση από τον Πειραιά, (4,5 ώρες με πλοίο της γραμμής και μόλις 2,5 με ταχύπλοο) και μέσα στην απαράμιλλη γοητεία του Αιγαίου, ξεχωρίζει με ιδιαίτερη ομορφιά, που μαγεύει τους επισκέπτες με το που πατήσουν στο νησί και που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ευχάριστες αποδράσεις ή και διακοπές.

Από την πρώτη στιγμή εκτός από τη μυρωδιά της θάλασσας και της φύσης, θα νιώσετε μια αναζωογόνηση να σας κυριεύει και βλέποντας τις ομορφιές του νησιού θα εκπλαγείτε.

Από την πρώτη απλή περιπλάνηση στα γραφικά σοκάκια, μέχρι την μεγάλη σας βόλτα στις μοναδικές και πανέμορφες παραλίες του νησιού, που είναι από τις ομορφότερες του Αιγαίου.

Φυσικά δεν θα μιλήσουμε ούτε για την παραδοσιακή φιλοξενία των κατοίκων που είναι αξιοπρόσεκτη, αλλά ούτε και από τη γευστικότατη παραδοσιακή κουζίνα του νησιού γιατί είναι κάτι το δεδομένο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεκουραστείτε μακριά από την καθημερινή  ρουτίνα της πόλης  και θα περάσετε αξέχαστα, γιατί η διασκέδαση είναι σίγουρη.

 

Που να μείνετε:

Το Hotels4all σας προτείνει 1 κατάλυμα που θα μπορείτε να βρείτε οικονομικά και ποιοτικά μια ευχάριστη διαμονή στη περιοχή. Θυμηθείτε πάντα πως χρησιμοποιώντας το κουμπί Request μπορείτε να βρείτε τιμές μέχρι και 20% καλύτερες από τις τιμές των σελίδων online κρατήσεων. Το κατάλυμα αυτό είναι το εξής:

 

Gorgona Studios

Τα Gorgona Studios είναι χτισμένα σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και προσφέρουν 10 ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα στούντιο, υποσχόμενοι μια άνετη και χαλαρωτική διαμονή στη Σέριφο.