Πώς να ξεφορτωθείτε εύκολα τη μυρωδιά από τσιγάρο!!!

Τέλος στη βαριά μυρωδιά με τον πιο εύκολο τρόπο!! Ένα από τα χειρότερα πράγματα στο σπίτι ενός καπνιστή είναι η μυρωδιά του τσιγάρου που μένει… μόνιμα στο χώρο. Η μυρωδιά, λοιπόν, από τα αποτσίγαρα μπορεί να εξουδετερωθεί με σωστά βήματα και χωρίς να χρησιμοποιήσετε αποσμητικό χώρου που κάποιες φορές αφήνει μια βαριά μυρωδιά στην ατμόσφαιρα. […]

Τέλος στη βαριά μυρωδιά με τον πιο εύκολο τρόπο!!

Ένα από τα χειρότερα πράγματα στο σπίτι ενός καπνιστή είναι η μυρωδιά του τσιγάρου που μένει… μόνιμα στο χώρο.

Η μυρωδιά, λοιπόν, από τα αποτσίγαρα μπορεί να εξουδετερωθεί με σωστά βήματα και χωρίς να χρησιμοποιήσετε αποσμητικό χώρου που κάποιες φορές αφήνει μια βαριά μυρωδιά στην ατμόσφαιρα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι δύο απλά υλικά που υπάρχουν στις κουζίνες.

Βάλτε μέσα στα τασάκια κατακάθια καφέ που έχουν στεγνώσει ή λίγη μαγειρική σόδα. Και τα δύο αυτά υλικά εγκλωβίζουν στους κόκκους τους τις μυρωδιές και τις εμποδίζουν από το να διαχυθούν στον χώρο.

Μαραθιάς η άγνωστη στους τουρίστες εκπληκτική παραλία της Κέρκυρας!

 

Το καλύτερο γενικά θα ήταν να μην καπνίζετε μέσα στο σπίτι γιατί εκτός από τη μυρωδιά σταδιακά το τσιγάρο κιτρινίζει κουρτίνες και τοίχους. Επιλέξτε το μπαλκόνι σας ή την αυλή όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Πηγή:http://www.newsbeast.gr