Πώς να αναβαθμίσετε την θέση σας στο αεροπλάνο

Ακολουθήστε τα έξυπνα “τρικ” και τις συμβουλές που ακολουθούν και θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά η αναβάθμιση της θέσης σας στο επόμενο ταξίδι δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση. 1. Προτιμήστε να ταξιδέψετε σε αργίες ή τα σαββατοκύριακα, ημέρες δηλαδή που όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικό σκοπό συνήθως τότε δεν πραματοποιούν κάποιο ταξίδι. Έτσι, το αεροπλάνο διαθέτει σίγουρα […]

aerop_2016_5_22_10_10_13_b2

Ακολουθήστε τα έξυπνα “τρικ” και τις συμβουλές που ακολουθούν και θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά η αναβάθμιση της θέσης σας στο επόμενο ταξίδι δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση.

1. Προτιμήστε να ταξιδέψετε σε αργίες ή τα σαββατοκύριακα, ημέρες δηλαδή που όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικό σκοπό συνήθως τότε δεν πραματοποιούν κάποιο ταξίδι. Έτσι, το αεροπλάνο διαθέτει σίγουρα περισσότερες ελεύθερες θέσεις, κι εσείς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε κάποια από αυτές.

2. Να παραμείνετε “πιστοί” στην αεροπορική σας και να γίνετε μέλος του club της. Ακόμη κι αν είστε στην αρχή, ή μετράτε λίγα αεροπορικά μίλια με την συγκεκριμένη εταιρεία, όλο και κάποιο “δωράκι” θα κερδίσετε.

 

3. Τσεκάρετε πάντα τα emails σας. Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που ενημερώνουν τους πελάτες τους ακόμη και λίγες ώρες πριν την πτήση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα αναβάθμισης θέσης με μικρό κόστος (όχι δωρεάν). Αν είστε τυχεροί και πρόθυμοι να ξοδέψετε το κάτι παραπάνω, μπορεί και να προλάβετε.

4. Να είστε ευγενικοί. Η καλοσύνη πάντα επιστρέφεται σε όσους την πρεσβεύουν. Γι αυτό ένα χαμόγελο προς το προσωπικό της αεροπορικής που πετάτε ή μια κουβεντούλα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας από το αεροδρόμιο στο αεροπλάνο δεν θα σας κοστίσει τίποτα. Αντιθέτως, αν είστε τυχεροί θα σας χαρίσει την αναβάθμιση της θέσης σας.

 

Πηγή : www.news.gr