Πώς είναι τo Game of Thrones χωρίς οπτικά εφέ; (Video)

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 7ης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς – φαινόμενο Game of Thrones έγινε και όλοι ανυπομονούν να δουν τη συνέχεια καθώς τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν και ο χειμώνας έφτασε. Και με αφορμή την πρόσφατη προβολή του νέου επεισοδίου του GoT, κάνει ξανά το γύρο του Διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει πως είναι […]

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 7ης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς – φαινόμενο Game of Thrones έγινε και όλοι ανυπομονούν να δουν τη συνέχεια καθώς τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν και ο χειμώνας έφτασε.

Και με αφορμή την πρόσφατη προβολή του νέου επεισοδίου του GoT, κάνει ξανά το γύρο του Διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει πως είναι τα κανονικά πλάνα της θεαματικής σειράς πριν μπουν τα οπτικά εφέ.

 

Και η αλήθεια είναι πως τα κανονικά πλάνα είναι πολύ απογοητευτικά και αυτό το βίντεο αποδεικνύει πως η συγκεκριμένη σειρά οφείλει σε τεράστιο βαθμό την επιτυχία της στους τεχνικούς και στην πανάκριβη παραγωγή.

Δείτε πώς οι δράκοι είναι απλά… πράσινες μπάλες, πως το τείχος στο Βορρά είναι ένα… νταμάρι και πως τα θεαματικά κάστρα που βλέπουμε στη σειρά, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν.

 

Πηγή:http://www.topontiki.gr

Άνδρος: 20 προτάσεις για να μείνετε φθηνά και να περάσετε τέλεια!