Πως βρίσκεις στην Ελλάδα τα πιο φτηνά ξενοδοχεία; Δεν είναι εκεί που σε κατευθύνουν οι διαφημίσεις. Ενημερώσου

Θες να κάνεις κράτηση σε ένα ξενοδοχείο  για διακοπές ή για δουλειά και νομίζεις πως ξέρεις τον φτηνότερο τρόπο; Είσαι τόσο σίγουρος, στο μυαλό σου στροβιλίζονται όλοι οι τρόποι που σου έχουν εμφυτέψει με την αναμφισβήτητη δύναμη της διαφήμισης. Νομίζεις πως θα μπεις στα επώνυμα site κρατήσεων ή στις πολυδιαφημιζόμενες μηχανές αναζήτησης και θα κάπως […]

Θες να κάνεις κράτηση σε ένα ξενοδοχείο  για διακοπές ή για δουλειά και νομίζεις πως ξέρεις τον φτηνότερο τρόπο;

Είσαι τόσο σίγουρος, στο μυαλό σου στροβιλίζονται όλοι οι τρόποι που σου έχουν εμφυτέψει με την αναμφισβήτητη δύναμη της διαφήμισης. Νομίζεις πως θα μπεις στα επώνυμα site κρατήσεων ή στις πολυδιαφημιζόμενες μηχανές αναζήτησης και θα κάπως έτσι θα επιλέξεις το ξενοδοχείο που σε ενδιαφέρει και θα το κλείσεις στην πιο οικονομική τιμή. Λάθος!

Έχεις γελαστεί οικτρά αν νομίζεις πως έχεις κάνει τα σωστά βήματα. Στην πραγματικότητα έχεις επιλέξει τον απλούστερο τρόπο όχι όμως τον οικονομικότερο και η δύναμη της διαφήμισης σε έχει κάνει να πιστέψεις πως είναι ο φτηνότερος.

Όλα τα sites online κρατήσεων και οι μηχανές αναζήτησης, δεν δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους και καλά κάνουν. Τα μεγαλύτερα από αυτά έχουν χιλιάδες υπαλλήλους που πρέπει να πληρώσουν,  τεράστια έξοδα προωθησης και διαφήμισης  ενοίκα κλπ

Για να μην μακρυγορούμε αυτό συνήθως μεταφράζεται από 15 – 25% προμήθεια από τους ξενοδόχους και αυτό σημαίνει πως  κάποιος μπορεί με τις κατάλληλες κινήσεις να γλιτώσει τουλάχιστον τα μισά από αυτές τις προμήθειες.

Ψάξτε τα φτηνότερα

 

Γνωρίζοντας τα παραπάνω αυτό που πρέπεις να κάνεις είναι μετά την αναζήτηση και επιλογή του καταλύματος που σε ενδιαφέρει, να προσπαθήσεις να βρεςι απ ευθείας τα στοιχεία επικοινωνίας του καταλύματος και να επικοινωνήσεις ο ίδιος μαζί του.

Συνήθως το βρίσκεις σε χαμηλότερη τιμή εξ αρχής αλλά ακόμα και αν δεν το καταφέρεις με την πρώτη το 90% των ξενοδόχων δεν θα έχουν αντίρρηση να μειώσουν την τιμή και να κάνουν μια direct κράτηση κερδίζοντας μερικά χρήματα παραπάνω από την εξάλειψη της προμήθειας.

Μην ξεχνάς επίσης πως υπάρχουν πάρα πολλά καταλύματα που για πολλούς λόγους δεν βρίσκονται στις μηχανές αναζήτησης και στα sites online κρατήσεων. Άρα υπάρχει μια μεγάλη,  ανεξερεύνητη ομάδα καταλυμάτων και από εκει μπορείς να ανακαλύψεις πραγματικά διαμάντια με τιμές που ούτε τις φαντάζεσαι!

Η Ελληνική ποιοτική επιλογή για φτηνά ξενοδοχεία

 

Για καλή σου τύχη στην Ελλάδα υπάρχει το www.hotels4all.gr που η ποιότητα του σε φέρνει στην κυριολεξία ένα βήμα από την πόρτα του ξενοδοχείου αφού λειτουργεί  μέχρι και υπηρεσία  GPS.

Φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας, διαδραστικοί χάρτες, link των ιστοσελίδων των ξενοδοχείων φόρμες Request για οποιοδήποτε ερώτημα σου και άμεση εξυπηρέτηση είναι  μερικά από αυτά που θα βρείς στις σελίδες του.

 

Κάθε καταχώρηση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες εταιρίες και ίσως το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι  λειτουργεί από ελληνικά χέρια.

Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι απλά να περιηγηθείς στις σελίδες του και να αποθηκεύσεις τα καταλύματα που σε ενδιαφέρουν. Πάρε τηλέφωνο, στείλε e mail ή request

Και μην ξεχνάς, είναι δωρεάν για εσένα…και είναι ο φτηνότερος τρόπος να βρεις το κατάλυμα της επιθυμίας σου!