Κέρκυρα, Rivendell Apartments, το ιδανικό κατάλυμα για τις ασφαλέστερες διακοπές της ζωή σας

Μετά την παγκόσμια εξάπλωση του κοροναϊού, τον ανείπωτο πόνο που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί, τα θύματα που δεν έχουν τελειωμό, την καραντίνα  δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλων των κόσμο, αλλά και την κατεδάφιση της παγκόσμιας οικονομίας, επιτέλους η  ζωή αρχίζει σιγά σιγά και επανέρχεται σε φυσιολογικά πλαίσια. Η τουριστική σεζόν συρρικνώθηκε αλλά δεν χάθηκε, οι […]

Μετά την παγκόσμια εξάπλωση του κοροναϊού, τον ανείπωτο πόνο που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί, τα θύματα που δεν έχουν τελειωμό, την καραντίνα  δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλων των κόσμο, αλλά και την κατεδάφιση της παγκόσμιας οικονομίας, επιτέλους η  ζωή αρχίζει σιγά σιγά και επανέρχεται σε φυσιολογικά πλαίσια.

Η τουριστική σεζόν συρρικνώθηκε αλλά δεν χάθηκε, οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από όλους όσους δουλεύουν πάνω στο τομέα. Είναι όμως πασιφανές πως η επιλογή του σωστού καταλύματος για τις φετινές διακοπές σας είναι επιτακτική ανάγκη, πρέπει να αποφασίσετε όχι μόνο σε ποιο νησί θα πάτε διακοπές, αλλά και σε ποιο κατάλυμα θα νιώθετε ασφαλείς. Πρέπει να καταλάβετε όλοι πως τα μέτρα που πάρθηκαν θα ισχύσουν και το καλοκαίρι, όσα μάθαμε και γίναμε σοφότεροι από τον ιό θα πρέπει να τα τηρήσουμε κατά γράμμα και στις διακοπές μας.

Rivendell Apartments, το ιδανικό κατάλυμα για τις ασφαλέστερες διακοπές της ζωή σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβει κανείς είναι πως το συγκρότημα βρίσκεται σε μια από τις πιο ασφαλές περιοχές της Ευρώπης, στην Κέρκυρα. Η περιοχή είχε λίγα κρούσματα μόνο 4 τα οποία απομονώθηκαν γρήγορα και σταμάτησαν πριν καλά καλά  ξεκινήσουν. Αυτό δείχνει την ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα των υγειονομικών αρχών στο νησί. Και είναι το πρώτο που πρέπει να σκεφτείτε πριν επιλέξετε προορισμό. Επίσης σημαντικό είναι πως το νησί είναι μεγάλο οπότε αποφεύγεται ο συνωστισμός στις περισσότερες περιοχές του, οι επιλογές σας είναι απεριόριστες.

Το συγκρότημα τώρα, πληροί τα ασφαλέστερα κριτήρια και δικαίως χαρακτηρίζεται ιδανικό συγκρότημα διακοπών.Τα υγειονομικά πρωτόκολλά που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική κυβέρνηση τηρούνται κατά γράμμα στην πραγματικότητα όμως είναι λιγώτερα από αυτά που ήδη κάνουμε! Οι αποστάσεις ασφαλείας, οι χώροι της πισίνας και του μπαρ, η καθαριότητα των δωματίων και η απόλύμανση στο Rivendell Apartments γίνεται σε μεγαλύτερο βαθμό απο αυτόν που ήδη έχει επιβληθεί.

  • Ο αριθμός των δωματίων του είναι μικρός, που πρακτικά σημαίνει πως ο αριθμός των διαμενόντων είναι σημαντικά μικρός.

  • Δεν πρόκειται για ένα ενιαίο συγκρότημα όπου αναγκαστικά όλοι μπορούν να βρεθούν σε διαδρόμους στενούς αλλά αποτελείται από τέσσερεις (4) 2όροφες κατοικίες με αποτέλεσμα οι ένοικοι να είναι ανεξάρτητοι σε κάθε δραστηριότητα τους ακόμα και κατά την μετάβαση στο δωμάτιο τους. Τα δωμάτια έχουν ξεχωριστές προσβάσεις, πολύ δύσκολα μπορείς να έρθεις κατά μέτωπο με κάποιον άλλο ένοικο.

  • Ο χώρος του συγκροτήματος είναι τεράστιος σε σχέση με τον αριθμό των τουριστών που μπορεί να αντέξει, 7 στρέμματα με το γκαζόν να περικλείει το συγκρότημα, την πισίνα και το μπαρ. Οι ξαπλώστρες και τα τραπέζια μπορούν άνετα να τοποθετηθούν μέχρι και 10 μέτρα απόσταση(!)  το ένα από το άλλο, πράγμα που   κάνει το Rivendell Apartmentds ένα από τα πιο ασφαλή συγκροτήματα του νησιού.

  • Η τοποθεσία του ίσως είναι από τα ελκυστικότερα κριτήρια επιλογής του. Τα σπίτια γύρω από το Rivendell βρίσκονται τουλάχιστον 300 μέτρα περιμετρικά και είναι λιγοστά (4-5). Από εδώ μπορείτε να πάτε μέσα σε 4 λεπτά σε θάλασσα της αρεσκείας σας, υπάρχουν πολλές παραλίες γνωστές και οργανωμένες αλλά και απέραντες παραλίες που θα μπορείτε να κάνετε μπάνιο εντελώς ασφαλής.

  • Το νοσοκομείο απέχει μόλις 6 λεπτά με το αυτοκίνητο και καλό είναι να το αναφέρουμε και αυτό στα πλεονεκτήματα.
  • Τέλος το προσωπικό είναι άρτιο καταρτισμένο και έτοιμο να σας παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια, συμβουλή και ότι άλλο χρειαστείτε κατά την διαμονή σας εκεί. Δεν θα νιώσετε ποτέ μόνοι και ξένοι αλλά θα ζήσετε μέσα σε ένα φιλικό και εξυπηρετικό περιβάλλον.

Οι φετινές διακοπές σας δεν πρέπει να αφεθούν στην τύχη. Είναι επιτακτική ανάγκη όλα να κυλήσουν ομαλά, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους και κακού σχεδιασμού. Φέτος θα ευχαριστηθούμε τις διακοπές μένοντας ασφαλής. Επιλέξτε σοφά.

 

Rivendell Apartments

https://www.rivendellapartments.gr/

email: corfurivendell@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +0030 699 395 4054