Η πιο …cool καλοκαιρινή θεραπεία για τοπικό αδυνάτισμα!!!!!!

Κάθε χρόνο, βάζουμε στόχο να βγούμε στις παραλίες αψεγάδιαστοι! Θέλουμε να απαλλαγούμε από το τοπικό πάχος, να αποκτήσουμε ένα αρμονικό σώμα και να φορέσουμε το μαγιό μας, χωρίς να αισθανόμαστε άγχος για το πώς δείχνει το σώμα μας. Πάμε λοιπόν να ευχαριστηθούμε τις παραλίες και τις καλοκαιρινές μας διακοπές, με τη λύση που μας προσφέρει […]

Κάθε χρόνο, βάζουμε στόχο να βγούμε στις παραλίες αψεγάδιαστοι! Θέλουμε να απαλλαγούμε από το τοπικό πάχος, να αποκτήσουμε ένα αρμονικό σώμα και να φορέσουμε το μαγιό μας, χωρίς να αισθανόμαστε άγχος για το πώς δείχνει το σώμα μας. Πάμε λοιπόν να ευχαριστηθούμε τις παραλίες και τις καλοκαιρινές μας διακοπές, με τη λύση που μας προσφέρει η πιο δροσερή θεραπεία του φετινού καλοκαιριού: Μία συνεδρία CoolSculpting είναι αρκετή για να απαλλαγούμε οριστικά από το τοπικό πάχος.

γράφει ο Απόστολος Γαϊτάνης, πλαστικός χειρουργός

Το σύστημα Coolsculpting, της Αμερικανικής εταιρίας Zeltiq, είναι το αυθεντικό που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης. Διατίθεται μόνο σε επιλεγμένους ιατρικούς χώρους. Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων) με την εφαρμογή της οποίας μπορούμε να απαλλαγούμε από το επίμονο τοπικό πάχος ανώδυνα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια.

Κερί Ζακύνθου ένας επίγειος παράδεισος. Πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης στοχεύει στην μείωση του τοπικού πάχους, αφήνοντας το δέρμα και τους γύρω ιστούς ανεπηρέαστους. Πιο συγκεκριμένα η λειτουργία της μεθόδου βασίζεται στην χρήση του ψύχους, σε ελεγχόμενη διαδικασία (Freeze Detect) που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε περιοχές που εμφανίζεται συσσωρευμένο τοπικό πάχος. Στο σημεία που πρόκειται να γίνει η θεραπεία απλώνεται ένα gel το οποίο καλύπτεται με μια μεμβράνη, πάνω στην οποία στην συνέχεια εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή, διαφορετική για κάθε σημείο του σώματος. Η αίσθηση που έχουμε κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αυτή του κρύου στην περιοχή της εφαρμογής.

Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης απαιτεί συνήθως μία συνεδρία και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως και 2 ώρες περίπου. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή.

Πηγή:http://www.iatropedia.gr