Η Ελλάδα σε κρουαζιέρα – highlight του 2017

Η κρουαζιέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, κοστίζει 2.700 λίρες κατ άτομο σε στάνταρ καμπίνα, και η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου του 2017 Στάσεις σε ελληνικά λιμάνια περιλαμβάνονται σε μια από τις κρουαζιέρες της Voyages to Antiquity, τις οποίες η εταιρία χαρακτηρίζει ως highlight του προγράμματος κρουαζιέρας για το 2017. Ειδικότερα, […]

ImageHandler.ashx

Η κρουαζιέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, κοστίζει 2.700 λίρες κατ άτομο σε στάνταρ καμπίνα, και η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου του 2017

Στάσεις σε ελληνικά λιμάνια περιλαμβάνονται σε μια από τις κρουαζιέρες της Voyages to Antiquity, τις οποίες η εταιρία χαρακτηρίζει ως highlight του προγράμματος κρουαζιέρας για το 2017.

Ειδικότερα, η κρουαζιέρα «Αρχαία Ελλάδα, Σικελία και Ισπανία», 18 διανυκτερεύσεων, προβλέπει αναχώρηση από την Αθήνα έπειτα από 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της ελληνικής πρωτεύουσας και συνεχίζει με προσεγγίσεις στη Σαντορίνη, το Ηράκλειο, τη Βαλέτα, το Παλέρμο, το Trapani (Σικελία), την Cartagena (Ισπανία), τη Μάλαγα, το Cadiz (Ισπανία), ταξίδι κατά μήκος του ποταμού Guadalquivir και τη Σεβίλη, όπου είναι ο τελικός προορισμός και οι επιβάτες θα έχουν 2 διανυκτερεύσεις πριν επιστρέψουν αεροπορικώς στην πατρίδα τους.

Η κρουαζιέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, κοστίζει 2.700 λίρες κατ άτομο σε στάνταρ καμπίνα, και η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου του 2017.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι πτήσεις επιστροφής, η κρουαζιέρα, όλα τα γεύματα και τα ποτά καθώς και το δείπνο στο πλοίο και 14 εκδρομές.

 

Πηγη www.protothema.gr