Επιτέλους! Βρέθηκε τελικά ο απαράδεκτος οδηγός που έσερνε με το αυτοκίνητο του τον σκύλο! (Video)

Ο οδηγός που έσερνε με το αυτοκίνητό του τον σκύλο, με τις σοκαριστικές εικόνες να έχουν καταγραφεί σε κινητό, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό, βρέθηκε χθες από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων. Όπως αναφέρει το tempo24.gr, μεταφέροντας πληροφορίες από το kalavrytanews.com, ο οδηγός ισχυρίζεται πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό, καθώς το σκυλί που είχε […]

Ο οδηγός που έσερνε με το αυτοκίνητό του τον σκύλο, με τις σοκαριστικές εικόνες να έχουν καταγραφεί σε κινητό, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό, βρέθηκε χθες από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, μεταφέροντας πληροφορίες από το kalavrytanews.com, ο οδηγός ισχυρίζεται πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό, καθώς το σκυλί που είχε δεμένο στην καρότσα του οχήματος του, έπεσε από το αυτοκίνητο χωρίς αυτός να το αντιληφθεί.

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε μας Like στο Facebook

 

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών, το οποίο κατέγραφε τον οδηγό του αγροτικού αυτοκινήτου να σέρνει τον δεμένο σκύλο στην επαρχιακή οδό Μεγάλου Σπηλαίου – Καλαβρύτων, στην ορεινή Αχαΐα.

Πως βρίσκεις στην Ελλάδα τα πιο φτηνά ξενοδοχεία; Δεν είναι εκεί που σε κατευθύνουν οι διαφημίσεις. Ενημερώσου

Το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων ανέλαβε την αυτεπάγγελτη διερεύνηση του περιστατικού, με στόχο τον εντοπισμό του αγροτικού, αλλά και του οδηγού που κατέγραψε τις θλιβερές εικόνες.

Χθες, σύμφωνα με το kalavrytanews.com, στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και σε όλη την διαδρομή από τη διασταύρωση της Κερπινής, υπάρχουν ίχνη αίματος.

Πηγή: www.famatzore.com