Αγιος Γόρδιος Κέρκυρας! Βουτιές στα καταγάλανα νερά της δυτικής ακτής!

Ο Άη Γόρδης είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αμμουδερές παραλίες της Κέρκυρας. Πήρε το όνομα της από την ομώνυμη εκκλησία του Αγίου Γορδίου, που είναι χτισμένη πάνω στο κύμα, στο κέντρο της παραλίας. Ο Άγιος Γόρδιος βρίσκεται στην ξακουστή για τις πανέμορφες παραλίες της δυτική ακτή, φωλιασμένος στις ρίζες ενός καταπράσινου βουνού ενώ περικλείεται […]

Ο Άη Γόρδης είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αμμουδερές παραλίες της Κέρκυρας. Πήρε το όνομα της από την ομώνυμη εκκλησία του Αγίου Γορδίου, που είναι χτισμένη πάνω στο κύμα, στο κέντρο της παραλίας.

Ο Άγιος Γόρδιος βρίσκεται στην ξακουστή για τις πανέμορφες παραλίες της δυτική ακτή, φωλιασμένος στις ρίζες ενός καταπράσινου βουνού ενώ περικλείεται από χρυσοπράσινα ελαιόδεντρα και αμπέλια αλλά και εντυπωσιακά βραχώδη συμπλέγματα, ίδια με πολύτιμα έργα τέχνης, σμιλεμένα από το χέρι ευαίσθητου γλύπτη και αποτελεί ένα είδος επίνειο για το χωριό Κάτω Γαρούνα, που δεσπόζει αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού.

Το γκρίζο των γυμνών βράχων, η καταπράσινη φύση, η χρυσαφένια ψιλή άμμος και τα γαλαζοπράσινα νερά συνθέτουν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

 

Που να μείνετε:

Το Hotels4all σας προτείνει 9 καταλύματα που θα μπορείτε να βρείτε οικονομικά και ποιοτικά μια ευχάριστη διαμονή στη περιοχή. Θυμηθείτε πάντα πως χρησιμοποιώντας το κουμπί Request μπορείτε να βρείτε τιμές μέχρι και 20% καλύτερες από τις τιμές των σελίδων online κρατήσεων. Τα καταλύματα αυτά με αλφαβητική σειρά είναι τα εξής:

 

Alexander Apartments

Το Alexander Apartments βρίσκεται στο πανέμορφο θέρετρο του Αγίου Γόρδιου, της Κέρκυρας μόλις 350 μέτρα από τη μεγάλη αμμώδη παραλία με πολλά beach bars και ταβέρνες.

Blumarin Apartment Hotel

Το Blumarin Apartment Hotel βρίσκεται στο γραφικό νησί της Κέρκυρας. Χτισμένο στο χωριό Άγιος Γόρδιος σύμφωνα με τις παραδόσεις της τοπικής αρχιτεκτονικής.

Delphi Apart Hotel

Το Delphi Apart Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στον Άγιο Γόρδιο, 80μ. από την παραλία και 17χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας.

Jennys Apartments

Το Jennys Apartments βρίσκετε σε ένα υγιές περιβάλλον, που περιβάλλεται από το δέντρα και λουλούδια ελιάς και απέχει 200μ. από την παραλία, στο χωριό του Αγίου Γορδίου στην Κέρκυρα.

Margaritas Apartments

Το Margaritas Apartments βρίσκετε νοτιοδυτικά του νησιού της Κέρκυρας, στον Άγιο Γόρδιο, σε απόσταση 100μ. από την παραλία.

Sofia’s Margarita’s Rooms

Το Sofia’s Margarita’s Rooms βρίσκεται στο χωριό Άγιος Γόρδιος, στην Κέρκυρα σε απόσταση 100μ. από την παραλία.

The Pink Palace Hotel **

Το Pink Palace Hotel είναι 300μ. μακριά από την παραλία του Αγίου Γόρδιου στην Κέρκυρα και προσφέρει εξωτερική πισίνα, εστιατόριο και δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους.

Vicky’s Apartments

Το Vicky’s Apartments είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στην πλαγιά του λόφου του Αγίου Γόρδιου, στην Κέρκυρα μόλις 400μ. μακριά από την αμμώδη παραλία.

Villa Rebecca

Η οικογενειακή επιχείρηση Villa Rebecca, που περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση, βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Γόρδιος της Κέρκυρας, σε απόσταση 100μ. από την παραλία.