Έχουν ήδη εγκριθεί 75.000 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα!!!

Εκκρεμούν τουλάχιστον άλλες 50.000 αιτήσεις προς έλεγχο – Μεγάλη η ανταπόκριση μέσα στις πρώτες ώρες… Μέσα σε μόνο λίγες ώρες, αφού η πλατφόρμα αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα άνοιξε το μεσημέρι της Κυριακής, έχουν ήδη εγκριθεί 75.000, όπως δήλωσε σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας Δημήτρης Καρέλλας. Μιλώντας στον ANT1 σημείωσε ότι μέχρι εκείνη […]
Εκκρεμούν τουλάχιστον άλλες 50.000 αιτήσεις προς έλεγχο – Μεγάλη η ανταπόκριση μέσα στις πρώτες ώρες…
Μέσα σε μόνο λίγες ώρες, αφού η πλατφόρμα αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα άνοιξε το μεσημέρι της Κυριακής, έχουν ήδη εγκριθεί 75.000, όπως δήλωσε σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας Δημήτρης Καρέλλας.
Μιλώντας στον ANT1 σημείωσε ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή εκκρεμούσαν ακόμη 50 με 55.000 αιτήσεις προς έλεγχο και διευκρίνισε ότι αίτηση καταθέτει ο επικεφαλής μιας οικογένειας και όχι τα υπόλοιπα μέλη, ούτε οι φιλοξενούμενοι.
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων εκπνέει στις 12 Δεκεμβρίου και οι δικαιούχοι θα δουν να πιστώνονται σ στους λογαριασμούς ποσά που θα κυμαίνονται από τα 250 ευρώ μέχρι και τα 1.350 ευρώ μόλις γίνει δεκτή η αίτηση που θα κάνουν στην ειδική ιστοσελίδα.