Έκλεψε τις εντυπώσεις η κόρη της Βάνας Μπάρμπα στο fashion show του οίκου Tassos Mitropoulos

Στην επίδειξη μόδας του οίκου Tassos Mitropoulos που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Ζάππειο, στο  πλαίσιο της 22η Athens Xclusive Designers Week συμμετείχε η 16χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα. Η Φαίδρα Μπάρμπα περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Φυσικά εκεί ήταν front rοw η μητέρα της για να την καμαρώσει.   […]

Στην επίδειξη μόδας του οίκου Tassos Mitropoulos που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Ζάππειο, στο  πλαίσιο της 22η Athens Xclusive Designers Week συμμετείχε η 16χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα.

Η Φαίδρα Μπάρμπα περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Φυσικά εκεί ήταν front rοw η μητέρα της για να την καμαρώσει.

 

«Είχα πολύ άγχος, είχα ιδρώσει! Ήταν υπέροχη! Μαζί με το σχολείο και τα διαβάσματά της μπορεί να κάνει και αυτό που αγαπάει και θέλει», εξομολογήθηκε περήφανη η Βάνα Μπάρμπα.

To κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» κανει τους άντρες να τρελαίνονται (φωτογραφίες)

«Σκέφτομαι να ακολουθήσω επαγγελματικά το μόντελινγκ. Η μητέρα μου θέλει να κάνω αυτό που αγαπάω και μ’ αρέσει. Ένιωθα σιγουριά που ήταν από κάτω. Θέλω να σπουδάσω ψυχολογία, δεν με ενδιαφέρει η υποκριτική», δήλωσε η 16χρονη Φαίδρα στους δημοσιογράφους.

Πηγή: www.govastileto.gr